Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

,

2017-06-19T09:00:45+00:00

Voor het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis hebben wij een training voor de roomservicemedewerkers van het moeder-en-kind-centrum ontwikkeld. Deze nieuwe functie is een combinatie van de functies schoonmaker, servicemedewerker en afdelingsassistent. De training is door ons afgesloten met een examen. “De keuze viel op HTC Advies en Atir, omdat zij kennis op het gebied van [...]

Albert Schweitzer Ziekenhuis

,

2017-06-08T15:11:59+00:00

Voor dit nieuwe ziekenhuis hebben we een concept ontwikkeld waarbij we het medewerkersrestaurant en het gastenrestaurant hebben gecombineerd op een prominente plek. Dit hebben we gedaan in nauwe samenspraak met de beoogde cateringorganisatie en de directie. Het restaurant heeft inmiddels een hogere gemiddelde besteding en hoger bezoekersaantal. Project Details [...]

Cordaan

,

2017-07-28T16:02:29+00:00

Voor een te verbouwen verpleeg- en verzorgingshuis van Cordaan hebben wij een visie en concept ontwikkeld voor eten en drinken in het restaurant en op de afdelingen. Dit concept moet passen bij de wens om de bewoners zo zelfstandig mogelijk te laten zijn en de buurt erbij te betrekken. De visie en het concept [...]

UMCU

,

2017-06-08T13:41:38+00:00

Voor het cluster Voeding van het UMCU hebben wij de huidige situatie geanalyseerd en advies gegeven over de invulling van de gewenste cateringsituatie. De aanbevelingen betroffen de toekomstige wijze van exploiteren en de mogelijke besparingen. Het advies heeft geleid tot aanzienlijke besparingen en een wijziging in de organisatiestructuur van de restauratieve voorzieningen. [...]