Eurogate II Rotterdam

, ,

2017-08-03T09:00:42+00:00

Voor het verzamelgebouw Eurogate II in Rotterdam hebben we de visie voor de horecavoorzieningen ontwikkeld. Daarbij hebben we de toegevoegde waarde voor de verhuur van het gebouw meegenomen. Op basis van de visie is het meest geëigende concept voor de voorzieningen bepaald, waarbij ruimte is voor een restaurant, espressobar en evenementen. De voorzieningen zijn [...]

Cordaan

,

2017-07-28T16:02:29+00:00

Voor een te verbouwen verpleeg- en verzorgingshuis van Cordaan hebben wij een visie en concept ontwikkeld voor eten en drinken in het restaurant en op de afdelingen. Dit concept moet passen bij de wens om de bewoners zo zelfstandig mogelijk te laten zijn en de buurt erbij te betrekken. De visie en het concept [...]

KLM

,

2017-07-28T16:01:52+00:00

KLM heeft in samenwerking met een ontwerpbureau een nieuw concept voor haar Crown Lounge (de lounge voor premium passagiers) ontwikkeld. Onderscheidend en innoverend vermogen is essentieel. Wij zijn gevraagd om een Programma van Eisen op te stellen om dit concept te toetsen op operationeel gebied. Een nieuw concept is namelijk alleen een succes als [...]

Gemeente IJmuiden

,

2017-07-28T16:01:14+00:00

De gemeente IJmuiden ontwikkelt als onderdeel van een Kustvisie een aantal impulsprojecten, waaronder het Kustinnovatie- en informatiecentrum BRAK!. De gemeente heeft ons gevraagd om het best passende horecaconcept voor BRAK! vast te stellen met als doel een kwalitatieve en financiële bijdrage te leveren aan het centrum en het gebied. Bij de conceptontwikkeling gaan we [...]

Natuurmonumenten

, ,

2017-08-03T09:03:48+00:00

Voor Natuurmonumenten zijn wij al vele jaren de adviespartner voor horecaexploitatie. Wij adviseren over passende concepten, huurprijzen en investeringen. Daarnaast doen wij de werving en selectie van ondernemers. Voor het bezoekerscentrum Gooi & Vechtstreek hebben wij op basis van het concept een reële huurprijs voor de toekomstige exploitant vastgesteld en samen met Natuurmonumenten de [...]

Universiteit Utrecht

,

2017-07-28T16:00:23+00:00

Als kritische sparringpartner ondersteunen wij deze universiteit vanaf 2016. Op basis van documenten die de universiteit bij ons neerlegt, bereiden wij (coaching) sessies voor. Waar nodig doen we aanvullend onderzoek, zoals recent naar de voor- en nadelen van het gebruik van servies dan wel disposables voor de cateringdiensten van de universiteit. Onze duurzaamheidsspecialist Sander [...]