Waldorf Astoria

,

2017-06-08T14:38:37+00:00

Wij hebben voor dit vijfsterren hotel een aantal keukens, bars en restaurants ontworpen en gerealiseerd. Daarbij hebben wij deze werkzaamheden verricht: conceptontwikkeling, opstellen Programma van Eisen, opstellen Voorlopig Ontwerp, installatietechnische berekening, opstellen begroting en bestek, aanbesteding en projectbegeleiding. ‘Tom Rietveld van HTC bleek in alle fasen van de planvorming een deskundige sparringpartner. Hij heeft een [...]

AkzoNobel

,

2017-06-08T14:30:25+00:00

Voor het nieuwe AkzoNobel kantoor in Amsterdam hebben wij een bedrijfsrestaurant, koffiebar en congresrestaurant ontworpen en gerealiseerd. De opdracht omvatte de conceptontwikkeling voor deze hospitalityfuncties, de installatietechnische berekeningen, begrotingen, aanbesteding en projectbegeleiding. ‘Binnen budget en planning heeft HTC voor ons naar volle tevredenheid drie gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige voorzieningen gerealiseerd. Harry Wolbrink, civil engineer [...]

Eurogate II Rotterdam

, ,

2017-08-03T09:00:42+00:00

Voor het verzamelgebouw Eurogate II in Rotterdam hebben we de visie voor de horecavoorzieningen ontwikkeld. Daarbij hebben we de toegevoegde waarde voor de verhuur van het gebouw meegenomen. Op basis van de visie is het meest geëigende concept voor de voorzieningen bepaald, waarbij ruimte is voor een restaurant, espressobar en evenementen. De voorzieningen zijn [...]

Natuurmonumenten

, ,

2017-08-03T09:03:48+00:00

Voor Natuurmonumenten zijn wij al vele jaren de adviespartner voor horecaexploitatie. Wij adviseren over passende concepten, huurprijzen en investeringen. Daarnaast doen wij de werving en selectie van ondernemers. Voor het bezoekerscentrum Gooi & Vechtstreek hebben wij op basis van het concept een reële huurprijs voor de toekomstige exploitant vastgesteld en samen met Natuurmonumenten de [...]