Heerema Groep

, ,

2017-08-03T08:58:27+00:00

Wij hebben voor deze offshore specialist het inbesteden en uitbesteden van de catering vergeleken en vervolgens een Programma van Eisen opgesteld voor de aanbesteding. Dit programma hebben wij perfect laten aansluiten bij het DNA van de Heerema Groep, met als resultaat een cateraar die no nonsens food kan leveren. In dezelfde periode is de [...]

BLOOM kitchen bar

,

2017-07-31T11:59:04+00:00

De succesvolle chefkok Jeroen Bruinsma wilde als zelfstandig ondernemer een restaurant beginnen in een monumentaal pand in Weesp. Wij hebben de haalbaarheid hiervan onderzocht. Daarvoor hebben we de contractonderhandelingen met de verhuurder gedaan, een businessplan opgesteld en het functionele ontwerp gemaakt, inclusief bouwkundige keuring. BLOOM kitchen bar is nu een toprestaurant in de regio. [...]

Hogeschool Zeeland

, ,

2017-08-03T08:59:02+00:00

De hospitality afdeling van deze hogeschool hebben wij begeleid naar een professionele, zelfstandige organisatie. Met interim-management hebben we de organisatiestructuur aangepast, een passend cateringconcept ontwikkeld en geïmplementeerd, het duurzaamheidskeurmerk Green Key Bedrijfscatering behaald en de gasttevredenheid significant verhoogd. Wij hebben verder het functionele ontwerp en de inrichting van de keuken en het uitgiftegebied verzorgd [...]

Gemeente Den Haag en Haagse Hogeschool

, ,

2017-08-03T09:00:07+00:00

Voor deze opdrachtgevers hebben wij het meest geëigende horecaconcept voor Sportcampus Zuiderpark ontwikkeld. Daarbij hebben wij ook de werving en selectie van de horecaondernemer gedaan en de ondernemersplannen beoordeeld en geselecteerd. Verder hebben wij het ontwerp van de keuken en de uitgifte horeca ontwikkeld. Project Details opdrachtgever: Gemeente Den [...]

Cushman & Wakefield

,

2017-06-08T15:26:16+00:00

Wij hebben voor het kantoorpand aan de Newtonlaan te Utrecht de ontwerpvoorstellen van de architect getoetst en de werving en selectie gedaan voor een nieuwe cateringorganisatie/cateringondernemer. Ons advies was het ontwerp bij te stellen, omdat er logistiek en routetechnische nog veel te verbeteren was. Verder voegden wij een aantrekkelijke coffeebar en take away outlet [...]

Albert Schweitzer Ziekenhuis

,

2017-06-08T15:11:59+00:00

Voor dit nieuwe ziekenhuis hebben we een concept ontwikkeld waarbij we het medewerkersrestaurant en het gastenrestaurant hebben gecombineerd op een prominente plek. Dit hebben we gedaan in nauwe samenspraak met de beoogde cateringorganisatie en de directie. Het restaurant heeft inmiddels een hogere gemiddelde besteding en hoger bezoekersaantal. Project Details [...]

Gemeente Zwolle

,

2017-06-08T15:05:36+00:00

Wij hebben de bestaande inrichting van het Stadskantoor Zwolle verbeterd binnen het masterplan Het Nieuwe Werken. Het voorstel om de keuken en uitgifte terug te brengen naar circa 40% van de oppervlakte en een eigentijds aantrekkelijk en compact horecaconcept te realiseren, is uitgevoerd. Met als resultaat dat het Stadskantoor een van de mooiste restaurants [...]

Gemeente Arnhem

,

2017-06-19T09:08:27+00:00

Voor de gemeente Arnhem hebben wij de optie van meerdere sportkantines voor verschillende sportverenigingen en de optie van één gezamenlijke kantine onderzocht. Uiteindelijk is onder de naam Valkhuizen één succesvolle sportkantine gerealiseerd, waarin de verschillende sportorganisaties zich thuis voelen Project Details opdrachtgever: Gemeente Arnhem services: ontwerp & inrichting gerealiseerd: [...]

ROC Regio College

,

2017-06-08T14:56:27+00:00

Voor de kantine van deze scholengroep hebben wij een nieuwe look & feel ontworpen. Dit eigentijdse concept - met Chesterfield banken en Perzische tapijten, traptribunes en studio boots - hebben we binnen het gestelde budget en de afgesproken tijdsplanning gerealiseerd. Met als gevolg dat de bezoekersaantallen en gemiddelde besteding fors gestegen is. De Berlin stijl [...]