Universiteit van Amsterdam-Hogeschool van Amsterdam

,

2017-07-31T11:58:32+00:00

Aan deze Universiteit-Hogeschool hebben wij strategisch advies gegeven inzake het meest geëigende hospitality concept voor de gebouwen en campussen. Voorwaarde was dat dit concept aansloot bij het huisvestingsplan met herkenbare eenheden (o.a. klein binnen groot, ontmoeten en flexibiliteit) en een grondige financiële onderbouwing had. Project Details opdrachtgever: Universiteit van [...]

Hogeschool Zeeland

, ,

2017-08-03T08:59:02+00:00

De hospitality afdeling van deze hogeschool hebben wij begeleid naar een professionele, zelfstandige organisatie. Met interim-management hebben we de organisatiestructuur aangepast, een passend cateringconcept ontwikkeld en geïmplementeerd, het duurzaamheidskeurmerk Green Key Bedrijfscatering behaald en de gasttevredenheid significant verhoogd. Wij hebben verder het functionele ontwerp en de inrichting van de keuken en het uitgiftegebied verzorgd [...]

Erasmus Universiteit Rotterdam

,

2017-06-08T16:32:44+00:00

Voor de zeven cateringlocaties op de campus voeren wij kwaliteitsaudits uit (incl. bacteriologisch onderzoek). Verder doen wij een HACCP audit (incl. bacteriologisch onderzoek) voor de zeven ondernemers op Erasmus Food Plaza, het Restaurant Paviljoen, het Restaurant Sport en het Café In de Smitse. Daarnaast hebben wij een HACCP handboek opgesteld voor het University Support [...]

Da Vinci College

,

2017-06-08T16:30:32+00:00

Na de aanbesteding van de restauratieve voorzieningen en de warme drankenvoorzieningen doen wij uitgebreide cateringaudits voor de locaties waar de cateraar actief is. De audits betreffen ingrediënten, duurzaamheid en grammages van de warme drankenautomaten en de bacteriologische controles. Ook doen we de HACCP audits (incl. bacteriologische audit) voor de locaties van het leerwerkbedrijf Ospitalità. [...]

ROC Rijn IJssel

,

2017-07-28T15:56:29+00:00

Bij dit ROC hebben wij in 2014 een automatenaanbesteding gedaan, waarbij een oplossing is gezocht voor de wens om te werken met de lokale koffiebranderij met een eigen koffieblend. Deze aanbesteding vond plaats binnen de kaders van de Europese wetgeving. In 2016 is gestart met marktverkenning voor de aanbesteding van de catering. Deze aanbesteding [...]

ROC Regio College

,

2017-06-08T14:56:27+00:00

Voor de kantine van deze scholengroep hebben wij een nieuwe look & feel ontworpen. Dit eigentijdse concept - met Chesterfield banken en Perzische tapijten, traptribunes en studio boots - hebben we binnen het gestelde budget en de afgesproken tijdsplanning gerealiseerd. Met als gevolg dat de bezoekersaantallen en gemiddelde besteding fors gestegen is. De Berlin stijl [...]

Universiteit Utrecht

,

2017-07-28T16:00:23+00:00

Als kritische sparringpartner ondersteunen wij deze universiteit vanaf 2016. Op basis van documenten die de universiteit bij ons neerlegt, bereiden wij (coaching) sessies voor. Waar nodig doen we aanvullend onderzoek, zoals recent naar de voor- en nadelen van het gebruik van servies dan wel disposables voor de cateringdiensten van de universiteit. Onze duurzaamheidsspecialist Sander [...]

TU Delft

,

2017-06-08T13:36:39+00:00

TU Delft heeft voor zijn horecavoorzieningen op de campus een strategische visie opgesteld. Wij hebben gekeken naar de haalbaarheid van deze visie. Daarbij hebben we aangegeven welke onderdelen om aanpassing vragen. Project Details opdrachtgever: TU Delft services: onderzoek & advies gerealiseerd: 2017 deel dit project: [...]

Het Noorderpoort

,

2017-06-08T11:59:04+00:00

Wij hebben voor deze scholengroep onderzoek gedaan naar de meeste geëigende beheervorm voor de cateringvoorzieningen. Daarbij gaat het om gebruiksvriendelijk en multifunctionele kantines, met focus op ontmoeten en gezond eten. Het Noorderpoort heeft op dit moment de catering op de veertien locaties in eigen beheer. Bij eventuele uitbesteding is zorgvuldige outsourcing van de huidige [...]