Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

,

2017-08-03T08:48:36+00:00

Voor de afdeling Publiekservices en Horeca hebben wij met interim-management een verbetertraject begeleid. De bedieningsconcepten zijn tijdens dit traject beter afgestemd op de veeleisende doelgroepen waardoor de gasttevredenheid is verhoogd. Verder is een efficiëntere organisatie gerealiseerd en is de rentabiliteit van de exploitatie toegenomen. Project Details opdrachtgever: Stadsschouwburg Nijmegen [...]

IKEA

,

2017-06-08T17:04:43+00:00

Voor de food productie afdeling hebben wij een interim-manager geleverd voor aansturing van de dagelijkse operationele werkzaamheden. De afdeling produceert het food assortiment voor het gastenrestaurant, het staff restaurant, de Swedish Foodmarket en de bistro. Binnen de afdeling food productie services hebben wij binnen zes maanden nieuwe werk- en productiestandaarden en procedures opgesteld en [...]

VPRO

,

2017-06-08T17:02:43+00:00

De VPRO voert zijn hospitality services, waaronder de cateringvoorzieningen en receptie, in eigen beheer uit. De hogere eisen van de gebruikers vroegen evenwel om een kwaliteitsimpuls. Wij hebben via een interim-manager marktkennis in de organisatie gebracht en binnen vier maanden een vernieuwend cateringconcept geïmplementeerd en de organisatiestructuur efficiënter ingericht. Inmiddels is het rendement van [...]

Hotel Viktoria

,

2017-06-08T17:00:18+00:00

Wij hebben het familiehotel Victoria in Zwitserland op verzoek van de Nederlandse eigenaar doorgelicht en op basis daarvan een ontwikkelplan gemaakt. De eigenaar wilde hiermee een hoger kwaliteits- en rendementsniveau verkrijgen teneinde de waarde van het vastgoed en exploitatie te verhogen. Dit verandertraject is ingezet door een van onze interim-managers. Gelijktijdig hebben wij de [...]

Hogeschool Zeeland

, ,

2017-08-03T08:59:02+00:00

De hospitality afdeling van deze hogeschool hebben wij begeleid naar een professionele, zelfstandige organisatie. Met interim-management hebben we de organisatiestructuur aangepast, een passend cateringconcept ontwikkeld en geïmplementeerd, het duurzaamheidskeurmerk Green Key Bedrijfscatering behaald en de gasttevredenheid significant verhoogd. Wij hebben verder het functionele ontwerp en de inrichting van de keuken en het uitgiftegebied verzorgd [...]

Hectas

,

2017-06-08T16:50:34+00:00

Met Hectas werken wij samen op gebied van opleidingen. Wij hebben voor leidinggevenden een maatwerkopleiding ontwikkeld voor gastvrijheid, coachend leidinggeven, gesprekstechnieken voor een klantgesprek en resultaatgericht schoonmaken. De opleiding bestaat uit twee klassikale dagdelen, een dagdeel training en training on the job waarbij de kennis in de praktijk wordt toegepast onder begeleiding van een [...]

Bistro De Rotonde

,

2017-06-08T16:51:02+00:00

Met ondernemersbegeleiding op afstand hebben wij sinds 2015 De Rotonde begeleid bij het verbeteren van de exploitatie. Daarbij hebben we onder meer een doorlichting gedaan en verbeterplan opgesteld. Via coaching sessies zijn de verschillende stappen geïmplementeerd. Verder zijn wij gesprekspartner voor externe belanghebbenden geweest, onder meer voor de bank. Project Details [...]

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

,

2017-06-19T09:00:45+00:00

Voor het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis hebben wij een training voor de roomservicemedewerkers van het moeder-en-kind-centrum ontwikkeld. Deze nieuwe functie is een combinatie van de functies schoonmaker, servicemedewerker en afdelingsassistent. De training is door ons afgesloten met een examen. “De keuze viel op HTC Advies en Atir, omdat zij kennis op het gebied van [...]