BLOOM kitchen bar

,

2017-07-31T11:59:04+00:00

De succesvolle chefkok Jeroen Bruinsma wilde als zelfstandig ondernemer een restaurant beginnen in een monumentaal pand in Weesp. Wij hebben de haalbaarheid hiervan onderzocht. Daarvoor hebben we de contractonderhandelingen met de verhuurder gedaan, een businessplan opgesteld en het functionele ontwerp gemaakt, inclusief bouwkundige keuring. BLOOM kitchen bar is nu een toprestaurant in de regio. [...]

Hotel Viktoria

,

2017-06-08T17:00:18+00:00

Wij hebben het familiehotel Victoria in Zwitserland op verzoek van de Nederlandse eigenaar doorgelicht en op basis daarvan een ontwikkelplan gemaakt. De eigenaar wilde hiermee een hoger kwaliteits- en rendementsniveau verkrijgen teneinde de waarde van het vastgoed en exploitatie te verhogen. Dit verandertraject is ingezet door een van onze interim-managers. Gelijktijdig hebben wij de [...]

Bistro De Rotonde

,

2017-06-08T16:51:02+00:00

Met ondernemersbegeleiding op afstand hebben wij sinds 2015 De Rotonde begeleid bij het verbeteren van de exploitatie. Daarbij hebben we onder meer een doorlichting gedaan en verbeterplan opgesteld. Via coaching sessies zijn de verschillende stappen geïmplementeerd. Verder zijn wij gesprekspartner voor externe belanghebbenden geweest, onder meer voor de bank. Project Details [...]

Eazie

,

2017-06-08T16:26:46+00:00

Voor deze franchiseorganisatie zijn wij preffered partner voor het uitvoeren van vestigingsplaatsonderzoeken van nieuwe locaties. Daarnaast verzorgen we periodiek HACCP-audits en mystery visits om de kwaliteit en brand standards van deze jonge franchiseketen te borgen. Project Details opdrachtgever: Eazie services: auditing & contractmanagement gerealiseerd: Samenwerking sinds 2010 [...]

Bagels & Beans

,

2017-07-28T15:56:01+00:00

Voor deze franchiseorganisatie zijn wij preffered partner voor het uitvoeren van vestigingsplaatsonderzoeken van nieuwe locaties en het uitvoeren van ondernemers-assessments van nieuwe franchisenemers. Daarnaast doen wij mystery visits voor de borging van de brandstandards en de algehele kwaliteit van de individuele vestigingen. Project Details opdrachtgever: Bagels & Beans services: [...]

Waldorf Astoria

,

2017-06-08T14:38:37+00:00

Wij hebben voor dit vijfsterren hotel een aantal keukens, bars en restaurants ontworpen en gerealiseerd. Daarbij hebben wij deze werkzaamheden verricht: conceptontwikkeling, opstellen Programma van Eisen, opstellen Voorlopig Ontwerp, installatietechnische berekening, opstellen begroting en bestek, aanbesteding en projectbegeleiding. ‘Tom Rietveld van HTC bleek in alle fasen van de planvorming een deskundige sparringpartner. Hij heeft een [...]

The Barn

,

2017-06-08T13:38:12+00:00

The Barn is een Organic Fastservice concept. Voor de realisatie van tien vestigingen op A-locaties hebben wij een haalbaarheidsonderzoek gedaan. Voor de doorontwikkeling van het concept en de organisatie zijn we sparringpartner voor de eigenaren geweest. Ook hebben we de financiële doorrekening van potentiële nieuwe locaties gedaan. Project Details [...]

Van der Valk Hotel Groningen

,

2017-06-08T12:30:39+00:00

Voor de ontwikkeling van het nieuwe Van der Valk hotel bij het Transferium in Groningen hebben wij een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. Daarvoor hebben we de ruimte in de markt in kaart gebracht, plannen geanalyseerd en de ondernemer beoordeeld op zijn competenties voor succesvol horecaondernemerschap. Op basis hiervan hebben we een exploitatieprognose opgesteld inclusief cashflow voor [...]